Музика

Pressident нова Прилепска музичка група

Музичката група Pressident од Прилеп е нова музичка група која што е составена од 5 момци кои и се добро познати на прилепската публика и за сите љубители на музиката. Петчлената група во која главен вокал е Мартин Стојановски, учесникот на “Ѕвездите на Гранд” секогаш тука ќе биде за пријатна и весела атмосвера.

To Top