All for Joomla All for Webmasters
Музика

Најголемата ѕвезда на балканот повторно во Скопје!

Човекот чии концерти секогаш се очекуваат со возбуда и за кои се бара карта плус, најголемата ѕвезда на балканот повторно гостува во Скопје Аца Лукас, 21 ноември, Метрополис Арена,концертот ќе започне во 22 часот. Цени на билетите: 350 ДЕНАРИ до 18 ноември. Превоз од сите градови.

ВРВОТ