Музика

Балканските медиуми веќе го прогласија за ѕвезда – Трајче Ѓоргиев

Неговиот глас изненади милиони гледачи од Балканот.Сите сакаат да се фотографираат со него, да добијат автограм, да го слушнат во живо. Тој, пак, срамежлив, скромен, насмеан како и секогаш, како да не е свесен дека погледите се свртени кон него.

To Top