Музика

Бакнежот помеѓу Карлеуша и Босанац (ВИДЕО)

Звездите на Гранд ги следиме секоја сабота на Канал 5 и ОБН телевизија стануваат се поинтересни. Жирито прави шоу од емисија во емисија а ова што следи оваа сабота ќе не остави без текст.

Јелена Карлеуша секако е најинтересниот член на жирито. Јелана често стапува во конфликти и со колегите од жирито и со натпреварувачите но сепак знае и добро да ги насмее. Според најавата на Звездите на Гранд оваа сабота Јелена повторно бринирала, па на своја начин успеала да ги натера Шабан и Босанац да го променат своето мислење и да притиснат “ДА“. Прво го бакна Шабан во образ, а потоа Босанац посака нешто повеќе и добија експресен бакнеж во уста.

To Top