All for Joomla All for Webmasters
Шоу бизнис

Џаро влегува во реално шоу од следната сезона

Џаро кој како што сам признал наместил повеќе од 80 фудбалски натпревари во поранешна Југославија, а едно време беше и естраден менаџер на ѕвездите како што се Здравко Чолиќ, Мишо Ковач, Оливер Драгојевиќ, Тереза Кесовија, изјавил за регионалните медиуми дека не сака да се натпреварува за првото место бидејќи сите би помислиле дека е наместо доколку тој победи.

Тој следната сезона влегува во “Фарма” и како што изјави за српските медиуми нема да се натпреварува за главната награда бидејќи сите ќе помислат дека се е местено. Парите сега не му значат ништо, му значеле кога бил млад и здрав. 

ВРВОТ