Aвто / Мото

Скејтање со 200 km/h ?! (ВИДЕО)

Познато е дека на човековата фантазија и нема крај, поточно кога станува збор за екстремни спортови. Воа ова видео ќе погледнете како изгледа скејтање со ролери при 200км/ч. Едноставно е, се држите позади автомобил и забавата е загарантирана!

Напомена: Него правете ова на своја рака, ова се истренирани професионалци.

To Top