All for Joomla All for Webmasters
Aвто / Мото

Си купил Порше и решил да се исчалами на плажа – еве што му се случи!

Овој сопственик на Порше, веројатно ги преценил можностите на колата. Погледнете го видеото:

ВРВОТ