All for Joomla All for Webmasters
Aвто / Мото

Мотокрос во Прилеп

Како и лани така и оваа година повторно со зголемена доза на адреналин се одржа мотособир но овој пат нешто поинакво од вообичаеното овој пат не само што е ревијален натпревар туку ова е источно европско првенство во Прилеп.

Организатори на настанот и оваа година беа Општина Прилеп и Клуб за екстремни спортови – Skyriders Prilep и имаше околу 140 возачи што го дадоа максимално адреналинот што го имаат во себе, ги покажаа нивните моќи и споспобности при што публиката беше изненандена и фасцинирана од изведбата.

Тимот на Баркод.мк беше на Арената Лагово, наскоро ќе Ви објавиме и слики од настанот како и видео материјал

ВРВОТ