All for Joomla All for Webmasters
Aвто / Мото

Кога Чеченец се жени – палење гуми и „тресење“ Калашников … (ВИДЕО)

Можеби не може некој друг, но кога член од чеченска мафија се жени, тука е блокирање на сообраќај, пукање од „Калаш“ и палење на гуми… се за љубовта нели…

ВРВОТ