All for Joomla All for Webmasters
Aвто / Мото

Изложба на спортски и олдтајмер автомобили во Мало Коњари

По повод празникот 11 Октомври на спортскиот аеродром во с. Мало Коњари ќе се одржи изложба со почеток од 11 часот. Изложбата ќе биде на спортски и олдтајмери. Збогатете го овој настан со вашето присуство и бидете дел од големото и незаборавно дружење.

ВРВОТ