All for Joomla All for Webmasters
Aвто / Мото

Drag трка на семафор: McLaren P1 против Nissan GT-R (ВИДЕО)

Кои и да се зад воланите на овие автомобили, нема да одолеат а да не се пробаат на права линија после палењето на зеленото светло на семафорот.

Иако овде немаше некој борба до последен сантиметар, сепак јасно можеше да се види силата на двата автомобили. Кој би одолеал на ваков призор пред себе на семафор???

ВРВОТ