Мода и убавина

Жолтата боја актуелна ова лето

Недозволиво е срамежливоста на пролетното сонце да ви го замре ентузијазмот за модни експерименти и да ви го згасне копнежот по новитети кои би ги инкорпорирале во стилот на облекување. А, актуелната модна сезона навистина има со што да нè израдува и инспирира.

Ова лето ќе ни ги разбуди оптимизмот и желбата за забава, ќе ни ги рашири насмевките и ќе нè инспирира позачестено да експериментираме со облеката. Заборавете на многубојните модни комбинации, на црната и темните нијанси на сивата, кафеавата и зелената боја. Заборавете на стравот од нестандардно комбинирање на бои и успешно прилагодете се на новите трендови. Жолтата боја се смета за основна боја, па секоја комбинација проследена со жолта боја би изгледала фантастично.

ВРВОТ