All for Joomla All for Webmasters
Забава

Со стриптиз против пајак службата (Видео)

Згодната Русинка била паркирана на недозволено место, па пајк службите веднаш реагирале. Девојката со сите сили се обидуваше да ја спречи пајк службата да и ја однесе колата, па дури и почна да игра стриптиз.Но за жал, и секси заведувањето не беше од помош, па службата ја однесе нејзината кола.

ВРВОТ