Забава

Руски платен убиец, вашиот избор ваш живот

Рускиот платен убиец им кажува на луѓето дека имаат 60 секунди да го земат куферот и да станат богати. Имаат шанса да ги земат парите и да бегаат.

Но, сите беа преплашен, особено кога на платениот убиец му кажаат дека се наоѓа на целта. Што ли само помислија луѓето, дали станува за бомба или нешто слично, погледнете во видеото.

To Top