All for Joomla All for Webmasters
Забава

Google прашува Ademi, дали си ти тоа ?

Во скоро време беше објавено видеото во кое Министерот за образование кој дојде да дебатира за реформата државен испит со цел да им докаже на студентите дека не е тешко на државниот испит.

Но истиот не очекуваше прашања од водителката па и тој самиот призна дека не е “спремен“ и за да полага државен мора да се повтори. Ова го искористија твитерџиите и се пошегуваа на негова сметка.”Неспремноста” на министерот најмногу ја изненади водителката.

ВРВОТ