Македонија

TРАГЕДИЈА ВО ПРИЛЕП! Припадник на МВР вечерва си го одзеде животот

трагедија во прилеп

Припадник на МВР од Прилеп кој работел како сообраќаен полицаец си го одзел животот вечерва.

Според она што неофицијално го дознаваме се работи за Р.Д. на возраст од околу 50-тина години.

Информациите говорат дека Р.Д. животот си го одзел кај селото Беловодица во близина на Прилеп и дека истиот во минатото бил припадник на Единица за брза интервенција „Лавови“.

Повеќе информации подоцна!

To Top