Македонија

Ова се делегатите на ВМРО-ДПМНЕ кои ќе учествуваат на вонредниот Конгрес

По вечерашната одлука на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ за одржување на вонреден Конгрес, партијата го објави списокот на делегати кои ќе земат учество на истиот.

Генералниот секретар на партијата Христијан Мицкоски вечерва изјави дека ЦК донел одлука Конгресот да се одржи на 22 и 23 декември во Валандово, а на истиот ќе учествуваат 544 делегати.

Списокот на делегати може да го погледнете во продолжение.

Никола Груевски
Емил Димитриев
Кирил Божиновски
Мартин Протоѓер
Зоран Ставрески
Гордана Јанкулоска
Антонио Милошоски
Сашо Мијалков
Никола Тодоров
Владимир Пешевски
Коце Трајановски
Илија Димовски
Љупчо Трпевски
Благоја Деспотоски
Никола Бакрачески
Владимир Ѓорчев
Зоран Горгиевски
Момчило Аврамовски
Зоран Илиоски
Никола Попоски
Даниела Рангелова
Владимир Неловски
Бојан Стојаноски
Нола Исмаилоска
Фатмир Имеровски
Миле Јанакиески
Иво Ивановски
Елизабета Канческа-Милевска
Зоран Јолевски
Диме Спасов
Веле Самак
Бил Павелевски
Спиро Ристовски
Марта Арсовска-Томoвска
Ванчо Костадиновски
Христијан Делев
Билјана Бришкоска-Бошковска
Анастасија Илиеска
Божидар Петроски
Игор Димитров
Илија Ристовски
Елизабета Тодоровска
Анета Димовска
Билјана Цветановска-Гугоска
Соња Лепиткова
Ана Блажевска
Митко Чавков
Цветко Грозданов
Сашо Стефановски
Марјан Спасески
Славе Трпевски
Владо Мисајловски
Влатко Поповски
Александар Нацев
Жарко Караџоски
Васе Доневски
Лидија Костовска
Лидија Гаврилоска
Живко Пејковски
Александар Ѓорѓиевски
Весна Хорватовиќ
Зоран Поповски
Дени Ѓорчевски
Андреа Поповски
Синиша Спасов
Филип Петровски
Климент Шекеровски
Владимир Атанасовски
Златко Перински
Даница Јованова
Александар Тргачевски
Надица Николоска
Виктор Лилчиќ
Никола Костадиновски
Влатко Атанасоски
Ромео Деребан
Зоран Крстаноски
Трпе Ристоски
Дарко Димитров
Марина Накева-Кавракова
Марија Којзеклиска
Златко Стефковски
Дејан Прошев
Маја Чанаќевиќ
Марија Дарковска-Серафимовска
Љупчо Давчев
Силас Муслиоски
Роберт Велјановски
Игор Јанушев
Синиша Ивановски
Владимир Бахчовановски
Жаклина Николовска
Никола Котевски
Крсте Миладинов
Дарко Башевски
Соња Гелова
Александар Атанасов
Јелена Жугиќ
Зоран Џорлев
Александар Шиколе
Леко Ристовски
Бранислав Светозаревиќ
Наташа Радеска-Крстеска
Светлана Јакимовска
Драган Данев
Јасмина Дамческа
Андон Чибишев
Марија Ангелова
Весна Дамчевска-Илиевска
Александар Стојкоски
Олга Најденовска
Слаѓана Митовска
Никола Мицевски
Магдалена Манаскова
Трајчо Димков
Благица Ласовска
Иван Иванов
Сузана Секуловска
Марјанчо Колевски
Ѓорѓи Коџaбашиев
Ане Лашкоска
Васил Пишев
Димитар Стевананџија
Драган Цуклев
Ѓоко Камчев
Весна Пемова
Ромео Тренов
Славе Гошев
Нада Ципушева
Благородна Бојаџиева
Лилјана Затуроска
Сашо Василевски
Лилјана Кузмановска
Крсто Мукоски
Александар Николоски
Соња Талевска
Светлана Карапетрова
Сашо Акимоски
Алим Билали
Ристо Манчев
Павле Саздов
Васко Наумоски
Милосим Војнески
Ивица Коневски
Билјана Беличанец
Стефче Трпковски
Петре Латиновски
Тони Трајковски
Сокол Митровски
Драги Наџински
Игор Поповски
Дарко Шехтански
Дарко Митевски
Емил Дончев
Ратко Димитровски
Блажо Станков
Веле Груевски
Борче Митевски
Жика Стојановски
Костадин Личков
Илчо Захариев
Зоран Минов
Зоран Тасев
Орце Цветковски
Тони Тоневски
Арсенчо Алексовски
Славчо Чадиев
Жанета Чаушевска
Горан Пановски
Сашко Николов
Благој Јованов
Љупчо Колев
Ванчо Стојанов
Блажо Велков
Николче Чурлиновски
Иван Франгов
Ванчо Апостолов
Трајче Димитриев
Александар Панов
Стојанчо Лазов
Марјан Ристески
Лазар Котевски
Владимир Талевски
Ѓоко Стрезовски
Ѓорги Дамчески
Боше Милошески
Игор Трајковски
Цветомир Угриновски
Љупчо Блажевски
Мукрем Мехмеди
Тони Коцевски
Борче Димитровски
Предраг Манев
Ацо Ангелов
Стојан Воданов
Стојан Тодоровски
Боби Бојчевски
Александар Колев
Мартин Павлов
Јасминка Сечкова
Дејанчо Ефтимов
Нацко Ставревски
Гоце Кузмановски
Ванчо Цветков
Ѓорги Скепароски
Драган Христов
Александар Галапчев
Ташко Дуљанов
Димче Наумоски
Методија Наковски
Александар Маневски
Благоја Николов
Марјан Милошевски
Љубомир Атанасоски
Горица Пеливанова-Вилхелм
Николче Богдански
Трајче Донев
Ѓоргија Сајкоски
Драган Петковски
Борче Стојчевски
Игор Смиљковски
Нико Чоневски
Рубинко Дуртановски
Костадин Штеријов
Дарко Трајковски
Мице Бошковски
Оливер Ристевски
Јордан Паунов
Николче Стоилков
Стевче Стевановски
Атанаско Михајлов
Далибор Ангелов
Игор Петровски
Никола Димески
Влатко Јордановски
Ванчо Апостоловски
Луме Адемоглу
Роберт Симоновски
Анастас Џуровски
Драган Миленков
Маријанчо Пенчев
Зоран Бошковски
Александар Арсов
Перо Петковски
Зоран Пакетов
Кенан Абди
Тихо Петрески
Марјан Даиловски
Јасминка Богдановска
Горан Манојловски
Аспазија Софијанова
Аџи Аџиоски
Андреа Стојановски
Зоран Здравевски
Зоран Бајовски
Ленче Нелоска
Марјанчо Тодоровски
Никола Ивановски
Оливер Станоевски
Дарко Дулиќ
Наташа Саздовска
Зоран Јованчев
Ѓорѓи Доцев
Светлана Колариќ
Сашо Лазаревски
Соња Цветковска
Глигор Манов
Зоран Беличев
Митко Јованов
Панче Дамески
Трајко Трајчевски
Илче Николовски
Томе Даневски
Ненад Јанчевски
Јовица Страшевски
Јохан Тарчуловски
Марија Андоновска
Иван Соколов
Силвана Ангелеска
Лазар Поповски
Камелија Спасова
Марија Гудеска
Дамјан Мирчевски
Димче Арсовски
Дарко Костовски
Рамадан Мехмеди
Николина Дамчевска
Лука Кржалоски
Орце Ѓорѓиевски
Иван Стојановски
Јован Јаулески
Коче Гаврилов
Дејан Пандилески
Иван Јорданов
Владимир Петровски
Рафиде Сефиданоска
Надица Танчева Тулиева
Зулијана Иванова
Билјана Стојковска
Јасминка Чабуковска-Радуловска
Јованка Точко
Ирена Попова
Наташа Аврамска
Сузана Дранговска
Весна Ристевска
Магдалена Каркалашева
Нада Саботкова
Снежана Божиновска
Јулијана Зуновска
Сребра Коцевска
Спасо Божинов
Мартин Стојковски
Мунир Шемси
Владимир Крстевски
Мартин Јанев
Ѕвонко Тупанчевски
Зоран Стојановски
Олга Смилевска Спасовска
Горан Анушев
Џими Котевски
Предраг Ивановски
Илче Котевски
Звездан Милевски
Златко Паневски
Стефановски Стојче
Блаже Ѓоргиевски
Ранко Давитков
Даниела Стојанова
Марјан Митевски
Васко Станкоски
Валентина Вељаноска
Билјана Јошевска
Зоран Велјаноски
Јане Цаноски
Борис Матески
Снежана Стефаноска
Илија Арнаудовски
Марјан Ристески
Александар Митревски
Афет Авмедовски
Јасмина Василеска
Дафина Јованоска
Слободан Лајкоски
Мира Русевска
Јовица Илиевски
Горан Јовановски
Македонка Стојанова
Дејан Бошков
Игорче Ристески
Пане Антовски
Синиша Стојаноски
Ацо Костадиновски
Петар Миовски
Сузана Анова
Горан Ѓуровски
Васо Трајковски
Христијан Белов
Стамбевски Димче
Жарко Ристески
Александар В. Арсов
Владимир Атанасов
Оливера Арсов
Синиша Ковачевуќ
Иванчо Тошевски
Науме Георгиевски
Сашо Бошевски
Жарко Тодоровски
Анита Ангелевска
Ирена Мишева
Оливер Зафировски
Тони Јаревски
Анета Марковска
Јонче Ефремовски
Оливера Стојановска
Лилјана Димитровска
Киро Јордановски
Семир Халил
Николче Гроздановски
Жаклина Трајковски
Војислав Димитовски
Борче Богдановски
Илчо Симоновски
Душко Димоски
Зоран Зарев
Тони Костоски
Пеце Јовевски
Дејан Димитровски
Влатко Миташев
Валентина Везенкова
Снежана Санева
Љубе Здравков
Страхил Газепов
Душко Иванов
Јовица Латиновски
Кире Теновски
Димче Стојановски
Гоце Петрески
Дејанчо Дејанов
Милка Спасевска
Филип Филиповски
Даниеал Живачки
Емилија Трајковска
Марио Цветковски
Дејан Ристов
Драган Зафиров
Лилјана Цаневска
Александар Стојчевски
Тони Вренцовски
Виктор Деспотовски
Даниела Тасева
Наташа Лазова
Игор Јованов
Пепи Кимов
Дончо Сарамандов
Баже Манев
Љупчо Захариев
Марјан Спасовски
Валентина Додевска
Горан Георгиевски
Јордан Димитров
Лазо Митев
Ангел Максимов
Голубинка Георгиева
Дарко Стојчевски
Сања Јакимовска
Оливер Алексовски
Елена Митевска
Влатко Ристовски
Анита Гинова
Александар Тасев
Васка Јовановска
Душко Лазов
Никола Настевски
Динче Коцевска
Иван Богданов
Кристијан Тодоров
Ѓорѓи Крстевски
Фене Тушев
Драган Мустачки
Тони Трајановски
Благица Андонова
Митко Костадиновски
Филипш Даневски
Родна Китанова
Трајчо Митров
Сања Тентова
Митко Брдаров
Миро Топчев
Мимоза Серафимова
Николчо Угринов
Мите Дрвошанов
Даниела Симоновска
Сузана Димитрова
Љубе Коцески
Маријан Крстевски
Ристо Донев
Елизабета Стоименова
Игор Петрески
Љубен Тевдовски
Ванчо Андонов
Боби Величковски
Петар Ристески
Силвана Пашоска
Александар Неделкоски
Илија Димоски
Оливер Дескоски
Гоце Ингилизов
Драге Ѕвездакоски
Илија Бутевски
Горан Наунчев
Марко Колев
Саздо Трајковски
Елизабета Ристова
Живе Катранџиев
Горан Пешов
Драги Хаџиниколов
Стеван Гошев
Ѕвонко Бучков
Јулијана Николовска
Оливера Јорданова
Борче Димитриевски
Љубиша Георгиевски
Весна Jаневска
Косана Мазнева
Александар Спасеновски
Христина Рунчева
Илија Китановски
Цветан Трипуновски
Веле Георгиевски
Елена Ефтимова
Сања Димитриевска
Луке Галевски
Александар Ѓорѓиевски
Драган Димишков
Игор Гиевски
Марика Јорданова
Александар Флоровски
Стоиле Стојков
Драги Арсов
Горан Ангелов
Зоран Алексов
Златко Милошевски
Драган Јаневски
Ѓорѓи Боев
Ѓорѓи Наумов
Дијана Транталовска
Мане Јаковлевски
Борис Змејковски
Зоран Коњановски
Живко Попов
Сашко Кедев
Ганка Самоилова
Бранислав Саркањац
Виолета Ачковска
Тони Михајловски
Мартина Антиќ
Александар Митов
Христијан Мицковски
Жарко Денковски
Туркан Љокановци
Атив Бајрамовски
Климе Стоилов
Елмин Шеиновски
Ерол Зенделовски
Сафет Реџоски
Ленче Самарџиоска
Крсте Маљановски
Александар Бичиклиски
Ѓорѓи Паљошков
Илија Србиновски
Маријан Додовски
Наталија Ивчева
Златко Кесковски
Борче Јосифовски
Панче Кралев
Ванчо Петрушевски
Др. Борче Ѓорѓиевски
Проф. Владо Поповски
Никола Вељановски
Тане Марковски
Борис Стојменов
Владимир Поповски
Валентина Божиновска
Трајко Славевски

Најсподелувани во последните 14 дена

Редакцијата на Barkod.mk не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, бидејќи се генерираат преку Facebook, Twitter и други, и за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа. Сите објавени содржини се авторска сопственост на Barkod.mk

Copyright © 2014 - 2020. Barkod.mk - Кодот на вистината. Сите права задржани

ВРВОТ