Македонија

Инцидент меѓу две пратенички поради гласање на закон (ВИДЕО)

Навреди и погрдни зборови меѓу две пратенички Жаклина Пешевска и Нола Исмајловска Старова поради гласањето на законот за одбрана, односно предлогот со кој се предвидува промена на името на армијата, пренесе ТВ21. Пешевска и го турна телефонот од маса на Исмајловска Старова.

To Top