All for Joomla All for Webmasters
Македонија

Гостивар е на нозе: Девојче падна во Вардар бегајќи од кучиња скитници!

кучиња скитници

Девојче во Гостивар, бегајќи од кучиња скитници, паднало во Вардар. Од полицијата потврдиле дека девојчето бегајќи од скитници во близина на болницата, паднала во реката, околу 19.15 вечерва.

Во потрагата се вклучени полицијата, екипи на дирекцијата за заштита и спасување, противпожарната служба…

Освен полицијата и граѓани се вклучија во потрага по девојчето, а од ХЕЏ Маврово побарано е да се намали нивото на водата.

Извор+фото: гостиварпрес

ВРВОТ