Балкан / Регион

ВОЗАЧОТ НА ШАБАН ШАУЛИЌ Е ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ

Шабан Шаулиќ

Шабан Шаулиќ почина утринава во сообраќајна незгода, а музичарот Мирсад Кериќ доби сериозни повреди по живот.

Мирсад е во тешка состојба, и во овој момент лекарите се борат за неговиот живот. Кериќ претрпе повреди на главата и ‘рбетниот столб, јави известувачот на “Република”.

Во случај на повреда на главата на Кериќ, неговиот мозок беше отечен, што претставува голема закана за неговиот живот.

 

To Top