Балкан / Регион

Ја прободел сопругата во срцето пред својата ќерка, па крвав влегол во станицата на МУП…

Зоран С. (46) е уапсен под сомнение дека се обидел да ја убие сопругата Драганa С. (41), по расправија во нивниот дом.

„Уапси ме, ја прободев сопругата!“, Зоран С. (46) од селото Нови Сип кај Кладово, извикал вчера утро, откако целиот крвав сè појавил во полициска станица и признал дека се обидел да ја убие сопругата Драганa С. (41).

Службениците веднаш му ставиле лисици на рацете на Зоран С. и му одредиле притвор до 48 часа, а патролата отишла во неговиот дом на улицата Маршал Тито, каде што ја пронашле Драгана во несвест и локва крв.

Mesto napada... Zoranova i  Draganina kuća

Целата драма во домот на Зоран, се одвивала пред очите на малолетната ќерка.

Во куќата била и поголемата ќерка со својот дечко, кој практично скокнал врз Зоран и успеал да го совлада со што го спасил и животот на Драгана.

Čudom preživela... Dragana S.

Што била причината за ваквиот настан сеуште не е позната, но се шпекулира дека станува збор за љубомора.

To Top