Фудбал

Воз поминува покрај аут-линијата на сред фудбалски натпревар (ВИДЕО)

Во светот на фудбалот сме виделе и сме слушнале за многу чудни работи, но за вакво нешто сѐ уште не. Некаде во Словачка, веројатна во некоја од пониските фудбалски лиги, на сред натпревар покрај теренот поминува воз.

Шините се поставени помеѓу теренот и единствената трибина, па затоа возот си поминува додека се игра и фудбалски натпревар.

 

To Top