Други спортови

Урнебесно: Сумо борачи во трка на 100 метри! (ВИДЕО)

Судир на титаните се случи во Јапонија каде три сумо борачи се натпреваруваа во трка на 100 метри. И покрај нивната тежина од околу 200 килограми, сумо борачите изненадивачи „брзо“ трчаа, па на крајот одлучи фото-финиш. Погледнете!

ВРВОТ