All for Joomla All for Webmasters
Македонија

МНФ: Јане Ченто ниту организирал, ниту повикувал некој, ниту носел фантомка

Јане Ченто

Во обвиниот акт пишува:дека Јане Ченто насилно, со фантомка влегол и ја повикувал и водел толпата на народ.

Од сликава се гледа дека Јане Ченто како и илијадници други влегоа во Собранието спонатно.Ниту организирал, ниту повикувал некој, ниту носел фантомка, ниту прв влегол во Собрание.

Вистината ќе излезе за брзо и обвинителството ќе се соочи со материјалните факти и докази, а не нивната теорија на случај дека Јане Ченто е организатор за настаните од 27 април.

Џабе ви се загрозени сведоци и џабе ќе го местите брат ми, вистината ќе победи, како што победи вистината и за Методија Андонов Ченто, стои во соопштението објавено на фејсбук страната Македонски национален фронт.

Вистината ќе победи !!!Во обвиниот акт пишува:дека Јане Ченто насилно, со фантомка влегол и ја повикувал и водел…

Posted by Македонски Национален Фронт on Sunday, October 7, 2018

ВРВОТ