TРАГЕДИЈА ВО ПРИЛЕП! Припадник на МВР вечерва си го одзеде животот

Припадник на МВР од Прилеп кој работел како сообраќаен полицаец си го одзел животот вечерва. Според она што неофицијално го дознаваме се работи за Р.Д. на возраст од околу 50-тина години. Информациите говорат дека Р.Д. животот си го одзел кај селото Беловодица во близина на Прилеп и дека истиот во минатото бил припадник на Единица за … Продолжи со читање TРАГЕДИЈА ВО ПРИЛЕП! Припадник на МВР вечерва си го одзеде животот