Barkod.mk - Кодот на вистината

Мистерии

Каде се наоѓа закопаното турско злато во Македонија

Tрагачи по закопано Богаство последните години буквално ја разоруваат Македонија. Опремени се со метал детектори имаат мапи, знаат каде копаат и што бараат. Приказните велат дека некогаш и наоѓаат огромни количини закопано богатство – но нормално за ова се молчи, никој не кажал.

Македонецот кој го преживеа Титаник

Стојко Додоловски од село Чучер - Скопска Црна Гора, уште како млад, тргнал да оди за “ветената” земја. Со нешто заработени пари доаѓа во Саутхемптон, од каде требало бродот “Титаник” да замине.

ГОЛЕМА ПОБЕДА ЗА МАКЕДОНИЈА:Македонците се потомци на Александар Велики-Потври националниот универзитетски центар во Мадрид

Еминентниот национален универзитетски центар за биотехнолошки информации во Мадрид Шпанија при направеното испитување на ДНК компарација на ХЛА гени за потеклото на медитеранските народи потврди дека Македонците

Во Македонија се крие најголемата светска мистерија

На планината Кожув се наоѓа рудникот Алшар кој е единственото наоѓалиште во цел свет на минералите Лорандит и Талиум. Лорандитот се смета дека директно потекнува од јадрото на Сонцето(неутрино тајна честичка).

Каде се наоѓа гробот  на Александар Македонски ?!

Постојат многубројни теории за тоа каде се наоѓа гробот на Александар Македонски.Александар Македонски умира во 323 година пред новата ера на свои 32 години во Вавилон.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • ЛУД СПОРТ

  • ТОП ЦУЦКА

Присутни гости

Имаме присутни 160 гости и нема членови

Фејсбук 'FAN PAGE'

Пријатели и Пријателки


sportskimkNEWLadMediaLogopl-logo-v3