Barkod.mk - Кодот на вистината

Најпопуларни

Запросување на концертот на AMADEUS BEND во Прилеп

Вчера вечер на градскиот прилепски базен, прилепчани уживаа во настапот и песните на феноменалните дечки од “Амадеус Бенд”. Прекрасна вечер која ќе се памети до долго ни приредија момците од Амадеус Бенд.

UEFA и се е можно: Наскоро кога играчот ќе добие бел картон тоа значи дека...

До пред неколку години беше невозможно да се замисли дека на еден фудбалски натпревар ќе се користи гол технологија за потврдување на постигнатиот гол.Сепак фудбалот не стагнира, постојано е во подем и се развива.

Најбруталната скриена камера на балканот доаѓа од Македонија, мочање во гаќи (Видео)

Снимени се многу скечови или скриени камери. Во некои од нив се оди до таму што е претерано. НАЈСТРАШНАТА скриена камера на Балканот е дело на Македонци кои на Јутуб објавуваат на каналот - Clever Pranks Productions.

HomeНајпопуларни

Пријатели и Пријателки


sportskimkNEWLadMediaLogopl-logo-v3